Advies

Wat doen wij?

Ons advies begint met een volledig vrijblijvend gesprek met u. De probleemstelling wordt duidelijk gemaakt en we kijken naar uw wensen en de mogelijke oplossingen. In dit stadium wordt al snel duidelijk of een nader onderzoek naar de bestaande beveiligingsmaatregelen moet plaatsvinden door bijvoorbeeld een audit of een Red Teaming oefening (hier worden de sterke en zwakke punten van uw huidige beveiligingsniveau zichtbaar gemaakt ten opzichte van het gewenste en noodzakelijke niveau).  En krijgt u de informatie die u nodig heeft om beslissingen te nemen over verdere ontwikkeling over beveiliging in uw bedrijf.

Oplossingen op maat

ISEG-Consultancy, Advice & Investigations is al meer dan 15 jaar wereldwijd actief in de publiek-private beveiligingssector en wij bedienen alle sectoren. Hierdoor kunnen we in elke organisatievorm bijsturen en snel en vakkundig de zichtbare en vooral de onzichtbare bedreigingen (beter bekend als de “Unknown Unknowns”) identificeren.

ISEG-Consultancy, Advice & Investigations is vooral bekend als de gespecialiseerde adviseur voor veel culturele instellingen in binnen- en buitenland, waar onder andere een grote dreiging bestaat op diefstal en vernietiging van cultureel erfgoed. Vanuit de filosofie van proactieve veiligheid komen de aspecten gastvrijheid, klantgerichtheid en proactieve veiligheid hier samen om incidenten te voorkomen en dit te doen op een manier die de bezoeker niet hindert. Deze methodologie kan op elke organisatie worden toegepast.

Aanpassingsvermogen

Doordat wij zowel nationaal als internationaal gespecialiseerd zijn in pan-sectoraal werk, kunnen wij ons feilloos aanpassen aan de omgeving van de opdrachtgever. U kunt bij ons terecht voor advies op het gebied van beveiliging en veiligheid in de breedste zin van het woord. Binnen ISEG Consultancy, Advice & Investigations beschikken we over een internationaal security expert platform dat ons in staat stelt om wereldwijd te opereren, met name binnen het risicovolle segment. Wij beschikken over een team van experts dat snel en breed inzetbaar is en vaak afkomstig is van de speciale diensten van Defensie, Justitie en Politie.

Neem contact met ons op:

nl_NLDutch