Training

Wat doen wij?

Als onderdeel van onze adviesdiensten geven wij op maat gemaakte trainingen op het gebied van integrale veiligheid.
 Een opleiding/training in integrale proactieve veiligheid is bedoeld om de kennis en vaardigheden voor uw medewerkers, en misschien zelfs voor uzelf, op het juiste niveau te krijgen dat nodig is voor  uw organisatie. In dit opzicht zijn onze trainingen een cruciale succesfactor in het bevorderen van bewustzijn van proactieve veiligheid bij uw medewerkers op alle niveaus in uw organisatie.

Onderwijs en opleiding

Als onderdeel van ons advies kunnen we ook speciale vaardigheidstrainingen geven in proactieve veiligheid welke op maat worden gemaakt voor uw organisatie en uw situatie.  Een opleiding/training is bedoeld om de kennis en vaardigheden van mensen op het juiste niveau te krijgen die nodig zijn voor het werk dat ze doen. Onze veiligheidstrainingentrainingen zijn een cruciale succesfactor bij het bevorderen van bewustzijn en betrokkenheid. Door daadwerkelijk uit te voeren wat je geleerd hebt en te ervaren wat dat met je doet, zijn onze trainingen een meerwaarde voor het inzetten van de getrainde vaardigheden.

Kennis en vaardigheden

In proactieve veiligheid, zijn thema’s zoals integriteit, cultuur, ondermijning en fraudebewustzijn dreigings- en risicoanalyse, dreigings- en risicomanagement, crisismanagement van belang om goed inzicht te krijgen wat er kan gebeuren. Onze aan proactieve veiligheid gerelateerde trainingen omvatten het aanleren van die  kennis en vaardigheden welke  essentieel zijn om incidenten te kunnen voorkomen. Persoonlijke overtuigingen en voorkeuren spelen in veiligheid een een belangrijke, zo niet cruciale, rol. Hierdoor is het lastig  om aangeleerde kennis en vaardigheden objectief toe te passen in de praktijk.
Onze aandacht in de trainingen is vooral gericht op zelfreflectie en het zonder (voor)oordeel tot conclusies te kunnen komen. 

Praktijk- en klantgericht

Al onze opleidingen en trainingen zijn afgestemd op de situatie en behoeften van uw organisatie.
Elke situatie en elke behoefte is immers anders. Een andere en meer directe en persoonlijke vorm van training is daarom noodzakelijk om uw leidinggevenden en medewerkers in de praktijk scherp te laten werken en te kunnen bijsturen, met een positieve toon en op een klantgerichte en klantvriendelijke manier.
Buiten de comfortzone of geconfronteerd met de eigen blinde vlekken leert men het meest.
In onze trainingen zoeken we naar de beste mix van leervormen waarin we vooral het geleerde laten uitvoeren door het gewoon te doen. Dit in allerlei “real live” situaties uitgevoerde scenario’s.

Op maat gemaakt

ISEG-Consultancy, Advice & Investigations biedt een breed scala aan opleidingen en trainingen voor alle (management)niveaus. Onze in-company opleidingen en trainingen, zijn gericht op de behoeften van uw organisatie en de weerbarstige en uitdagende leerstof uit het  werkveld. We behandelen cases, proposities en dilemma’s en trainen mensen met de kennis en vaardigheden om de feiten helder te krijgen om beslissingen te kunnen nemen of conclusies te kunnen trekken. We trainen deze mensen om op het juiste moment de juiste vragen te kunnen stellen en die aan de juiste mensen te durven stellen, dit alles in real time live scenario’s

Neem contact met ons op:

nl_NLDutch